Monday, 9 May 2011

Relative Trouble


So this is it; my book "Relative Trouble". First the cover, the endpapers and the copyright and tittle spread, then follows the actual story.

5 comments:

Elisa said...

Onneksi olkoon valmiista työstä!! Aivan superihana satukirja! <3 Piirrät niin hauskasti ja elävästi. Lisäksi on hienoa, että kirja kertoo erilaisesta sukulaisuudesta (näin uusperheiden ja homoliittojen aikana) ja että naishahmo on kerrankin se isompi ja pyöreämpi.

ipiini said...
This comment has been removed by the author.
ipe said...

kiitos! juu ihan tarkotuksella nainen on iso ja vakavamielinen rakentaja ja mies se hömppä. ja kai kaunina pointtina yrittää olla ettei erilaisuus haittaa loppupeleissä

Anonymous said...

Ipe! This is excellent! Promise me you'll send this to publishers as well, I am sure that someone would publish this in a heartbeat. Maybe do a Finnish translation and send to Finnish publishers as well? I could do a Swedish translation. Anyway, one country at a time, here are English children's book publishers: http://www.ukchildrensbooks.co.uk/pubs.html

Do it NOW!!!!

Elisa said...

Henkilöhahmojen luonteet toimivat hyvin. Lisäksi tosiaan rikot raikkaasti stereotypioita. Jäämme odottamaan kirjaasi kauppojen hyllyille (ja sieltä kotikirjahyllyillemme)! :)